search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:37
MENU CLOSE

Κάθε πότε πρέπει να πλένονται οι πετσέτες του μπάνιου

07.11.2017 16:04
Κάθε πότε πρέπει να πλένονται οι πετσέτες του μπάνιου - Media
 
Ένα από τα λάθη που γίνονται συχνά με τις πετσέτες είναι ότι θεωρούμε πώς δεν είναι τόσο βρώμικες εφόσον τις χρησιμοποιούμε αμέσως μόλις έχουμε πλυθεί.
 
Είναι λάθος! Το ότι την χρησιμοποιούμε ενώ είμαστε καθαροί δεν σημαίνει ότι παραμένει και αυτή καθαρή για μέρες. Οι πετσέτες συγκεντρώνουν μεγάλη υγρασία και μέρα με τη μέρα μαζεύονται πάνω σε αυτές ολοένα και περισσότερα βακτήρια! Κάθε πότε, λοιπόν, πρέπει να πλένονται οι πετσέτες του μπάνιου;
 
Οι ειδικοί προτείνουν να τις ανανεώνουμε κάθε τρεις ημέρες, να τις πλένουμε σε υψηλές θερμοκρασίες και να τις αφήνουμε να στεγνώνουν πολύ καλά πριν τις σιδερώσουμε και τις αποθηκεύσουμε. Τέλος, καλό θα ήταν να αφήνετε το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό ώστε να αερίζεται ο χώρος και να μην παγιδεύεται σε αυτόν υγρασία.
 
(πηγή: medicalnews.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:37