search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:01
MENU CLOSE

Και τα Nitto ATP Finals αποκλειστικά στα παρκέ της COSMOTE TV

07.11.2017 16:59
Οικονομία στην εντατική - Διασωληνωμένες με τις πενιχρές ευρωπαϊκές διευκολύνσεις οι χώρες της Ε.Ε. - Media

 

Ποικιλία σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο υπάρχει και αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Στο ποδόσφαιρο, το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα play-offs του  FIFA World Cup 2018, καθώς έχουν απομείνει μόνο τέσσερις θέσεις για να συμπληρωθεί η λίστα με τις ευρωπαϊκές ομάδες που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν τα τελευταία “εισιτήρια”. Μεταξύ των διαγωνιζομένων είναι και η Εθνική Ελλάδος, η οποία αντιμετωπίζει την Κροατία  την Πέμπτη 9/11, στις 21.45, ενώ την Κυριακή 12/11, την υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (21.45, COSMOTE SPORT 1HD).

Στο μπάσκετ, οι συνδρομητές θα απολαύσουν συναρπαστικές αναμετρήσεις από το ΝΒΑ. Την Τετάρτη 8/11, στις 02.00, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς αναμετρώνται με τους Καβς, ενώ την Πέμπτη 9/11, στις 05.30, θα παρακολουθήσουμε το ματς Γκόλντεν Στέιτ-Μινεσότα. Την Παρασκευή 10/11, στις 03.00, δεν χάνουμε το Χιούστον-Κλίβελαντ, το Σάββατο 11/11 την επίσκεψη των Μπακς στο Σαν Αντόνιο (04.00), ενώ την Κυριακή 12/11, τα παιχνίδια Χιούστον-Μέμφις (03.00), Βοστώνη-Τορόντο (22.30) και Ιντιάνα-Χιούστον (01.00). Όλες οι αναμετρήσεις μεταδίδονται ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, στο COSMOTE SPORT 4HD.

Στη δική μας Stoiximan.gr Basket League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Κόροιβο για την 5η αγωνιστική (Σάββατο 11/11, 17.00, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ την Κυριακή 12/11, η ομάδα του Ρεθύμνου φιλοξενείται στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό (COSMOTE SPORT 4HD, 18.00). Από την Lega Basket Serie A της Ιταλίας θα δούμε το Τρέντο-Αρμάνι (Σάββατο 11/11, 21.45, COSMOTE SPORT 8HD), ενώ από την ισπανική ACB Liga Endesa το Εστουντιάντες-Φουενλαμπράδα (Κυριακή 12/11, 13.30, COSMOTE SPORT 4HD), αλλά και το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (19.30, COSMOTE SPORT 6HD), που συγκεντρώνει όλα τα βλέμαμτα. Από την TBF Basketball Super League της Τουρκίας, παρακολουθούμε το Νταρουσάφακα-Φενέρμπαχτσε, την Κυριακή 12/11, στις 16.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Οι φαν του τένις, θα έχουν στη διάθεσή τους από την Τρίτη 7/11, μέχρι την Κυριακή 11/11, όλες τις αναμετρήσεις από το τουρνουά με τους καλύτερους τενίστες κάτω των 21 ετών, Next Gen ATP Finals (COSMOTE SPORT 6HD).  Τη Δευτέρα 12/11, ξεκινά το Nitto ATP Finals που θα διεξαχθεί στην Ο2 Arena του Λονδίνου. Εκεί θα βρεθούν οι κορυφαίοι της παγκόσμιας κατάταξης. Οι αναμετρήσεις θα μεταδίδονται ζωντανά και καθημερινά από τις 16.00,  στο COSMOTE SPORT 6HD. Επίσης, για δεύτερη διαδοχική χρονιά η COSMOTE TV μεταδίδει τα κορυφαία διεθνή τουρνουά τένις, Davis Cup και Fed Cup. Το Σάββατο 11/11 θα είμαστε συνδεδεμένοι με το COSMOTE SPORT 8HD, για τον τελικό του Davis Cup στο Μινσκ της Λευκορωσίας μεταξύ της οικοδέσποινας χώρας και των ΗΠΑ. Το Fed Cup ξεκινά την Παρασκευή 24/11 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 26/11, στο Λιλ της Γαλλίας (COSMOTE SPORT 6HD). Εκεί θα αναμετρηθούν οι φετινοί φιναλίστ που είναι οι “τρικολόρ” και το Βέλγιο. 

Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα έχουμε στην διάθεσή μας μέσα από το  COSMOTE SPORT 5HD, τις τελευταίες διαδρομές της σεζόν και οι πιο γρήγοροι οδηγοί του MotoGP, θα βρεθούν στη Βαλένθια, για να δοκιμαστούν στο σιρκουί Ricardo Tormo. Την Παρασκευή 10/11, στις 10.50 θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, ενώ τον αγώνα, την Κυριακή 12/11, στις 14.30.

Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν ταινίες και σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της μεξικανικής παραγωγής, Τα Συνεταιράκια (Compadres), για ένα αταίριαστο δίδυμο στην αναζήτηση ενός κακοποιού (Τρίτη 7/11, 21.00), αλλά και το θρίλερ Pressure, για τέσσερις δύτες που μένουν αποκλεισμένοι 650 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του Ινδικού Ωκεανού μετά από την καταστροφή του πλοίου τους (Τετάρτη 8/11, 21.00). Στη ζώνη Red Carpet Premieres του καναλιού, ξεχωρίζει το βραβευμένο στο φεστιβάλ του Βερολίνου δράμα του Εμίν Αλπέρ, Υποψίες (Frenzy) (Πέμπτη 9/11, 21.00), ενώ στη ζώνη Family, μικροί και μεγάλοι, θα απολαύσουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή το υποψήφιο για 2 Χρυσές Σφαίρες® animation της NBC Universal, Τραγούδα! (Sing!) (Σάββατο 11/11, 21.00). Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζουν επίσης η πρεμιέρα της ρομαντικής κομεντί Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς (Bridget Jones’s Baby) με τους Ρενέ Ζελβέγκερ, Κόλιν Φερθ και Πάτρικ Ντέμσι (Κυριακή 12/11, 21.00, ζώνη Blockbuster), αλλά και αυτή της ταινίας γουέστερν, Η Κοιλάδα της Βίας (In a Valley of Violence), με τους Ίθαν Χοκ και Τζον Τραβόλτα, την Δευτέρα 13/11, στις 21.00 (ζώνη Action).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζουν δύο ταινίες τρόμου back2back, σε Α΄ τηλεοπτική προβολή. Την Παρασκευή 10/11, στις 22.00, δεν χάνουμε την ταινία Νύχτα Θύελλας (Intruder), για μια τσελίστρια που συνηδητοποιεί πως δεν είναι μόνη στο σπίτι, ενώ στις 00.30, την πολυβραβυμένη ταινία Raw, της Ζουλιά Ντικουρνό, με επίκεντρο μία φοιτήτρια που με στόχο την αποδοχή της από το σύνολο, δοκιμάζει για πρώτη φορά ωμό κρέας. Το Σάββατο 11/11 δε χάνουμε την πρεμιέρα της υποψήφιας για OSCAR® και βραβευμένης στα Ευρωπαικά Βραβεία Κινηματογράφου ταινίας, Νιότη (Youth) του ταλαντούχου Ιταλού σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο με τους Μάικλ Κέιν, Χάρβεϊ Καϊτέλ και Ρέιτσελ Βάις. Στο κανάλι, ξεκινά επίσης την Τρίτη 7/11, αφιέρωμα στον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Τζιμ Τζάρμους, με την δραμεντί Mystery Train (22.00).

Στο COSMOΤΕ CINEMA 4HD, ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα η πρεμιέρα της βρετανικής κωμικής σειράς Sick Note με τον Ρούπερτ Γκριντ του Harry Potter, να εκμεταλλεύεται την συμπάθεια των γύρω του, ύστερα από  μια λάθος ιατρική διάγνωση (Σάββατο 11/11, 22.00).

Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, συνεχίζεται την Δευτέρα 13/11, το αφιέρωμα στον Φαίδωνα Γεωργίτση με δύο ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη, back2back. Στις 20.00, θα παρακολουθήσουμε την κωμωδία Μια Κυρία στα Μπουζούκια, ενώ στις 22.00, το δράμα Το Παρελθόν μιας Γυναίκας.

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, θα έχουμε στη διάθεσή μας από τη Δευτέρα 13/11, την ταινία δράσης Baby Driver, με τους Άνσελ Έλγκορτ, Τζον Χαμ και Λίλι Τζέιμς.

Στις πρεμιέρες του Village Cinema HD, ξεχωρίζει την Παρασκευή 10/11, στις 21.00, το κατασκοπικό θρίλερ, Καταδίωξη Σε Δύο Ηπείρους (Survivor) με τους Πιρς Μπρόσναν και Μίλα Γιόβοβιτς.

Τα Fed & Davis Cup στην COSMOTE TV

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η COSMOTE TV μεταδίδει ζωντανά τα δυο κορυφαία διεθνή τουρνουά τένις. Το Davis Cup αποτελεί την ετήσια συνάντηση των καλύτερων εθνικών ομάδων ανδρών σε knock out αγώνες, γνωστό ως το “Παγκόσμιο Κύπελλο” του σπορ, ενώ το Fed Cup είναι η αντίστοιχη διοργάνωση γυναικών. Από το Σάββατο 11/11 θα είμαστε συνδεδεμένοι με το COSMOTE SPORT 8HD, για να παρακολουθήσουμε τον τελικό στο Μινσκ της Λευκορωσίας μεταξύ της οικοδέσποινας χώρας και των ΗΠΑ. Το Fed Cup ξεκινά την Παρασκευή 24/11 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 26/11, στο Λιλ της Γαλλίας (COSMOTE SPORT 6HD). Εκεί θα αναμετρηθούν οι φετινοί φιναλίστ που είναι οι “τρικολόρ” και το Βέλγιο. 

Οι κορυφαίοι τενίστες στο Λονδίνο

Μετά τους καλύτερους τενίστες, κάτω των 21 χρόνων, οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT θα παρακολουθήσουν το Nitto ATP Finals (12-19/11), που θα διεξαχθεί στην Ο2 Arena του Λονδίνου. Εκεί θα βρεθούν οι κορυφαίοι της παγκόσμιας κατάταξης, μεταξύ των οποίων, το Νο1 Ράφα Ναδάλ, ο έξι φορές κάτοχος του τίτλου, Ρότζερ Φέντερερ (Νο2), οι Ντομινίκ Τιέμ (Νο6) και Μάριν Τσίλιτς (Νο5), όπως και οι ρούκι (στο θεσμό) Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο4) και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο8). Ο προορισμός για όλες τις αναμετρήσεις που θα ξεκινούν στις 16.00, είναι το COSMOTE SPORT 6HD.

Ο Ντοβιτσιόζο πιστεύει στα θαύματα

Η υπόθεση “τίτλος” παρέμεινε “ανοιχτή” έως τον τελευταίο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP. Ο Mαρκ Μάρκεθ (Honda) φιγουράρει στο Νο1 της κατάταξης με 282 βαθμούς, τη στιγμή που ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο (Ducati) ακολουθεί, με 261. Αμφότεροι έχουν από 6 νίκες, μετά την κατάκτηση της πρωτιάς από τον Ιταλό στο Sepang Circuit, έπειτα από συγκλονιστική μονομαχία με τον Μάρκεθ. Οι πιο γρήγοροι οδηγοί θα βρεθούν στη Βαλένθια, για να δοκιμαστούν στο σιρκουί Ricardo Tormo, όπου θα γράψουν τους τίτλους τέλους της σεζόν. Ο Ισπανός θα κρατήσει το στέμμα του και θα κάνει έξι τους τίτλους του, αν τερματίσει έως 11ος. Την Παρασκευή 10/11, στις 10.50 θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, ενώ τον αγώνα, την Κυριακή 12/11, στις 14.30 (COSMOTE SPORT 5HD).

Υποψίες (Frenzy) – A’ Προβολή

Η Κωνσταντινούπολη είναι στο επίκεντρο εξαιτίας των πολιτικών αναταραχών. Ο Καντίρ εξασφαλίζει την αποφυλάκισή του με αντάλλαγμα να γίνει πληροφοριοδότης της αστυνομίας. Εγκαθίσταται σε μια φτωχή γειτονιά της Κωνσταντινούπολης και συλλέγει στοιχεία για τους κατοίκους της, ενώ ταυτόχρονα ψάχνει στα σκουπίδια για βομβιστικά υλικά (Πέμπτη 9/11, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

Τα Συνεταιράκια (Compadres) – Α’ Προβολή

 Μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, ο Μεξικανός πρώην αστυνομικός Γκάρζα αναζητάει εκδίκηση από τον άνθρωπο που τον παγίδευσε και απήγαγε την κοπέλα του. Με τη βοήθεια του παλιού του αφεντικού, καταφέρνει να βρει ένα στοιχείο που τον οδηγεί στο Σαν Ντιέγκο. Φτάνοντας εκεί, ο Γκάρζα συμμαχεί με έναν 17χρονο αμερικανό χάκερ. Παρά την αρχική περιφρόνηση που δείχνει ο ένας για τον άλλον, το ντουέτο αυτό που το χωρίζει εθνικότητα, ηλικία και γλώσσα ενώνει τις δυνάμεις του για τον ίδιο σκοπό (Τρίτη 7/11, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD).

To Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς (Bridget Jones’s Baby) – Α’ Προβολή

Αφού η Bridget Jones (Ρενέ Ζελβέγκερ) έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Mark Darcy (Κόλιν Φερθ), η παντοτινή ευτυχία που είχε ως πλάνο δεν έχει στεφθεί με επιτυχία. Έχοντας πλέον κλείσει τα σαράντα, αποφασίζει να επικεντρωθεί στην δουλειά της και να περιβάλει τον εαυτό της με παλιούς και νέους φίλους. Τότε η ζωή της πάλι ανατρέπεται, όταν συναντά ξανά τον Darcy, αλλά και τον Jack, έναν γοητευτικό Αμερικανό (Πάτρικ Ντέμσι). Απροσδόκητα διαπιστώνει ότι είναι έγκυος, χωρίς όμως να είναι σίγουρη για την πατρότητα του παιδιού της (Κυριακή 12/11, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Blockbuster).

Η Κοιλάδα της Βίας (In a Valley of Violence) – Α’ Προβολή

Ο Paul (Ίθαν Χοκ) είναι ένας περιπλανώμενος στην Παλιά Δύση. Στο δρόμο του προς το Μεξικό, ο Paul αποφασίζει να περάσει από την απομακρυσμένη πόλη Denton, μια πρώην ακμάζουσα περιοχή εξόρυξης που έχει μετατραπεί σε περιοχή βίας. Όταν πέφτει πάνω στον Gilly (Τζέιμς Ράνσοουν), έναν τοπικό ηγέτη συμμορίας και τον γιο του αστυνόμου της πόλης (Τζον Τραβόλτα), η προκύπτουσα μεταξύ τους συμπλοκή, τους οδηγεί σε μια αποστολή για εκδίκηση (Δευτέρα 13/11, COSMOTE CINEMA 1HD, Action) .

Raw –  Α’ Προβολή

Η Ζιστίν είναι μια νεαρή χορτοφάγος που ξεκινά τις σπουδές της στην κτηνιατρική. Σε μια τελετή «μύησης» δοκιμάζει για πρώτη φορά ωμό κρέας και τότε η ζωή της αλλάζει ολοκληρωτικά, με δραματικές συνέπειες (Παρασκευή 10/11, COSMOTE CINEMA 2HD, 00.30).

BONES 8 – Νέος Κύκλος

Στα νέα επεισόδια της σειράς, έχοντας επιτέλους καθαρίσει το όνομά της από τις κατηγορίες, η Bones συνεργάζεται ξανά με τον Booth και τα υπόλοιπα μέλη. Αν και η ομάδα λύνει μερικές από τις πιο δύσκολες υποθέσεις της μέχρι σήμερα, ο Christopher Pelant συνεχίζει το δολοφονικό του σερί, πλησιάζοντας μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο τους Bones και Booth (Δευτέρα 13/11, 20.15, FOX Life).

This is Us S 2 – Νέος Κύκλος

Το «This Is Us» ακολουθεί την οικογένεια Pearson ανά τις δεκαετίες από τους Jack και Rebecca ως νεαρούς γονείς τη δεκαετία του ’80 μέχρι το σήμερα που τα 37χρονα παιδιά τους Kevin, Kate και Randall αναζητούν τον έρωτα. Η σειρά είναι μια δραματική κομεντί που βασίζεται στην αληθινή ζωή και αποκαλύπτει πως τα πιο ασήμαντα γεγονότα στη ζωή μας επηρεάζουν τον χαρακτήρα μας, ενώ οι σχέσεις μας με άλλους ανθρώπους μπορούν να υπερβούν τον χρόνο, την απόσταση, ακόμα και τον θάνατο (Τρίτη 7/11, 21.00, FOX Life).

Στα Άδυτα Της Βόρειας Κορέας: Τότε Και Τώρα

Το 2006, η ανταποκρίτρια του NG Lisa Ling ταξίδεψε στη Βόρεια Κορέα με πρόσχημα ένα ανθρωπιστικό πρόγραμμα που αφορούσε οφθαλμολογικές εγχειρήσεις και μας σύστησε σε αυτή την κλειστή, απολυταρχική κοινωνία. Έκτοτε, η χώρα έχει γνωρίσει πολλές αλλαγές.

Ο Μεγάλος Ηγέτης Kim Jong-il πέθανε και ο γιος του Kim Jong-un τον διαδέχθηκε στην εξουσία. Σήμερα, αποτελεί μια πυρηνική δύναμη η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο να δημιουργήσει έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο (ICBM) που θα μπορεί να φτάσει ως την Αμερική. Η νέα αυτή σειρά θα αναβιώσει την έρευνα της Lisa και θα προσαρμόσει το αρχικό ντοκιμαντέρ στο σήμερα (Παρασκευή 10/11, 21.50, National Geographic).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:01