search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:08
MENU CLOSE

Σφαγή: Συμμορία μεταδίδει ζωντανά το θάνατό της από πυρά αστυνομικών (Video, σκληρές εικόνες)

07.11.2017 17:01
Κορωνοϊός-Βραζιλία: Η πιο «μαύρη» μέρα από την αρχή της πανδημίας - Ακόμη 600 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες - Media

 

Το θάνατο των μελών της από πυρά αστυνομικών μετέδωσε ζωντανά μέσω facebook μια συμμορία νεαρών που οι Αρχές θεωρούσε ότι σχετιζόταν με εμπόριο ναρκωτικών και καταδίωξε με ελικόπτερο στους δρόμους.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, όπου οι αρχές έχουν εξαπολύσει κυνηγητό προκειμένου να διαλύσουν το εκτεταμένο δίκτυο εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Στο βίντεο οι νεαροί εμφανίζονται μέσα στο αυτοκίνητό τους να οδηγούν και να κομπάζουν σε ζωντανή μετάδοση μέσω του Facebook, όταν ξαφνικά δέχονται επίθεση από ελικόπτερο της αστυνομίας.

Ακούγoνται οι πυροβολισμοί και η εικόνα χάνεται καθώς το αυτοκίνητο ανατρέπεται, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις από τους τέσσερις σκοτώθηκαν επί τόπου ενώ ο τέταρτος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

(πηγή video: Daily Mail)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:08