search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:12
MENU CLOSE

Γ. Βασιλειάδης: «Προβληματική η τιμωρία του Μανωλά»

07.11.2017 18:26
Γ. Βασιλειάδης: «Προβληματική η τιμωρία του Μανωλά» - Media

 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, χαρακτήρισε «προβληματική» την τιμωρία του Κώστα Μανωλά από τη FIFA, λίγες ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τους Κροάτες για τα μπαράζ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται για την εκδήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, σχετικά με την διαφθορά στον αθλητισμό, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τιμωρία του Κώστα Μανωλά από τη FIFA.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σκορ στο Κόκκινο» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», ο κ. Βασιλειάδης τη χαρακτήρισε «προβληματική», τόσο για τον λόγο για τον οποίον επήλθε, όσο και για τη χρονική στιγμή που ανακοινώθηκε.

Εξάλλου, τόνισε πως οι ελληνικές ομάδες μπάσκετ πρέπει να προστατεύσουν την Εθνική Ομάδα, στην κόντρα που έχει «ξεσπάσει» μεταξυ FIBA και Euroleague, για τα «παράθυρα» των προκριματικών και τις ημερομηνίες των αγώνων.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:04