search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:38
MENU CLOSE

Ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του δολοφόνου της 32χρονης (Video)

07.11.2017 19:16
Ενταση στη δίκη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη - «Φέρε μου πίσω το παιδί αλήτη» - Media
 
Τη στιγμή της σύλληψης του φερόμενου ως δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.
 
Στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το Star εμφανίζεται ο δράστης να περπατά σε μια γειτονιά της Ριζούπολης, φορώντας τζιν παντελόνι, γκρι φούτερ με κουκούλα και δερμάτινο μπουφάν, ενώ κρατά μια σακούλα με έναν καφέ και ένα τετράδιο.
 
Στη συνέχεια διακρίνονται πέντε άνδρες της ασφάλειας να τον πλησιάζουν, να τον ακινητοποιούν πριν προλάβει να αντιδράσει και να του περνούν χειροπέδες.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του 58χρονου έχει ήδη ασκηθεί δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «σκοπός μου ήταν να της πάρω την τσάντα. Την είδα στο νεκροταφείο τυχαία. Εκείνη αντιστάθηκε και άρχισε να παλεύει μαζί μου και τότε την χτύπησα. Έχω κάνει και άλλες επιθέσεις σε νεκροταφεία. Σε αυτό πήγα για πρώτη φορά», περιγράφοντας τη στιγμή της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας.
 
(πηγή βίντεο: Star)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15