search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53
MENU CLOSE

Κράμαριτς: «Η Ελλάδα θα φτιάξει ένα αμυντικό τείχος και εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε»

07.11.2017 20:33
Κράμαριτς: «Η Ελλάδα θα φτιάξει ένα αμυντικό τείχος και εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε» - Media

 

Ο Αντρέι Κράμαριτς αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς της Κροατίας με την Ελλάδα, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως το βράδυ της Πέμπτης αυτός και οι συμπαίκτες του θα είναι χαρούμενοι.

Την πεποίθησή του πως η Κροατία θα καταφέρει να κερδίσει την ερχόμενη Πέμπτη την Ελλάδα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξέφρασε ο Αντρέι Κράμαριτς.

Παράλληλα, ο επιθετικός της Χόφενχαϊμ υποστήριξε πως η Ελλάδα αναμένεται να στήσει ένα αμυντικό τείχος ώστε να μην δεχθεί γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο που έχει αντιμετωπίσει στην Μπουντεσλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέι Κράμαριτς:

«Όλοι ξέρουμε ποια είναι η Ελλάδα και τι ποδόσφαιρο παίζει, θα φτιάξουν ένα αμυντικό τείχος και θα προσπαθούσε με το στιλ μας να το ξεπεράσουμε. Θα περιμένουμε την ευκαιρία μας ώστε να περάσουμε μέσα από αυτό, πρέπει να σκοράρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν θα είναι εύκολο», είπε αρχικά.

«Ελπίζω ο καιρός να είναι καλός για εμάς ώστε να μπορούμε να παίξουμε ένα γρήγορο παιχνίδι. Από το πρώτο ματς δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Όλοι μας το ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι και ελπίζω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαρούμε», συνέχισε.

Για τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο που έχει αντιμετωπίσει στην Μπουντεσλίγκα: «Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, παίζουν με μεγάλο πάθος και περιμένω να είναι ένα συμπαγής δίδυμο αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη τους».

Τέλος, κατέληξε: «Το κλίμα μεταξύ μας στην ομάδα είναι πολύ καλό, έχουμε μεγάλο κίνητρο και ελπίζω όλοι να απολαύσουν αυτό το βράδυ. Χρειαζόμαστε επιπλέον υποστήριξε, ο κόσμος πρέπει να είναι υπομονετικός. Είμαστε αισιόδοξοι».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:52