search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:36
MENU CLOSE

Πρόγνωση καιρού: Βροχές και καταιγίδες τουλάχιστον ως το απόγευμα

08.11.2017 05:57
Φθινοπωρινός ο καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Media

 

Βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, θα εκδηλωθούν σήμερα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στα νησιά του βόρειου Αιγαίου. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παραοδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα πελάγη 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έω; 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:36