search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:32
MENU CLOSE

Νεκρός βρέθηκε ο κυνηγός που είχε εξαφανιστεί

08.11.2017 06:36
Νεκρός βρέθηκε ο κυνηγός που είχε εξαφανιστεί - Media

 

Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης σε δύσβατη περιοχή μεταξύ των χωριών Κεραμίδι και Βένετο στην Μαγνησία, εντοπίστηκε νεκρός ο 67χρονος κυνηγός, ο οποίος αγνοούνταν από τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει το e-volos.gr, ο άτυχος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του το πρωί της Δευτέρας, μαζί με τα σκυλιά του, για κυνήγι στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς ωστόσο να επιστρέψει το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η σύζυγός του, να ειδοποιήσει τις αρχές και να ξεκινήσει επιχείρηση εντοπισμού του, με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κλιμακίου της ΕΜΑΚ που κατέφθασε από την Λάρισα, θηροφυλάκων και συγγενών του.

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο στο πλαίσιο της προανάκρισης για την διαπίστωση των αιτιών του θανάτου του άτυχου άνδρα έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Ο 67χρονος ήταν συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου Βόλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:31