search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:42
MENU CLOSE

Τζουμέρκα: Χωρίς δάσκαλο το δημοτικό – Ο ιερέας παραδίδει τα μαθήματα

08.11.2017 07:37
Τζουμέρκα: Χωρίς δάσκαλο το δημοτικό – Ο ιερέας παραδίδει τα μαθήματα  - Media

 

Στιγμές από ένα μακρινό παρελθόν… Τέτοιες είναι αυτές που αναβιώνουν στο Ματσούκι των Τζουμέρκων. Το Δημοτικό Σχολείο παραμένει χωρίς δάσκαλο εδώ και αρκετές ημέρες.

Παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει η διαδικασία αναπλήρωσης καθυστερεί. Κι όχι μόνο καθυστερεί αλλά κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα ξαναμπεί εκπαιδευτικός στην αίθουσα.

Ελλείψει δασκάλου λοιπόν και στην αίθουσα μπήκε ο παππάς που είναι και γονιός ενός από τους τρεις μαθητές. Όπως δηλώνει δεν φιλοδοξεί να διδάξει, ούτε να καλύψει το κενό, αλλά να κρατά τα παιδιά στο σχολείο, σε επαφή με το… φυσικό τους περιβάλλον και τα απασχολεί καθημερινά τις πρωινές ώρες..

Με τον τρόπο αυτό τους παρέχει διέξοδο, να μην είναι υποχρεωμένα να κάθονται όλη μέρα στο σπίτι τους με μοναδική απασχόληση την τηλεόραση ή τον υπολογιστή.

Πηγή: epiruspost

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:41