search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:45
MENU CLOSE

Η συγκινητική εξομολόγηση της Κουτσελίνη: «Έκανα 9 αποτυχημένες προσπάθειες για να γίνω μάνα…» (Video)

08.11.2017 08:24
Τίτλοι τέλους: Αποχώρηση-βόμβα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη - Media

 

 

Για την επίπονη προσπάθειά της να γίνει μητέρα μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη, εμφανώς συγκινημένη και μάλιστα, αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστές. 

«Προσπαθούσα να γίνω μάνα και παράλληλα έκανα την εξωσωματική και μετά από μισή ώρα στον εργασιακό μου χώρο γιατί νόμιζα ότι χωρίς εμένα δε θα λειτουργήσει τίποτα, μπούρδες. Έκανα 9 αποτυχημένες προσπάθειες για να γίνω μάνα…Όταν πίστεψα στο θέλω μου, τα κατάφερα… Επέλεξα κι εγώ στο σκοτάδι, κλείστηκα σε ένα δωμάτιο με κλεισμένα τα ρολά και θα πω κάτι για πρώτη φορά και ήμουν έξι μήνες στο κρεβάτι με φίλους και γνωστούς να μου φέρνουν ότι πηγαίνουν σε αρρώστους… όλα σε ένα κρεβάτι γιατί δεν έπρεπε να σηκωθώ, με κλειστά παράθυρα πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά, όπως προβλήθηκε το βίντεο στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»! ! 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:44