search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:39
MENU CLOSE

«Μου σκότωσες το παιδί», φώναζε στον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη ο πατέρας της

08.11.2017 09:37
«Μου σκότωσες το παιδί», φώναζε στον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη ο πατέρας της - Media

 

Ενταση επικράτησε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου οδηγήθηκε για να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη.

Εκεί, είχε συγκεντρωθεί κόσμος, ο οποίος προπηλάκισε τον φονιά. Ανάμεσα στο πλήθος και ο πατέρας της άτυχης Δώρας, ο οποίος επιχείρησε να επιτεθεί στον δολοφόνο. «Μου σκότωσες το παιδί», φώναξε σε βάρος του, ενώ ο κόσμος πλάι του έβριζε τον 58χρονο, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «ξεφτίλα» και «αλήτη».

Οι αστυνομικοί απομάκρυναν τελικά τον πατέρα της Δώρας, ώστε να αποτρέψουν τυχόν επίθεση προς τον δολοφόνο, μέχρις ότου μπήκε στο κτίριο.

Στο μεταξύ, σοκαριστική ήταν η ομολογία του δράστη, ο οποίος ανέφερε ότι κατέσφαξε τη νεαρή κοπέλα για μόλις 25€ προσθέτοντας ότι ήθελε να την ληστέψει για να εξασφαλίσει τη δόση του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:39