search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:43
MENU CLOSE

Απoχώρηση – βόμβα στο Nomads: Εκτός ριάλιτι η Ειρήνη Ζάχου! (Video)

08.11.2017 09:47
Απoχώρηση - βόμβα στο Nomads: Εκτός ριάλιτι η Ειρήνη Ζάχου! (Video) - Media

 

Όπως είδαμε, σε ένα αγώνισμα η Ειρήνη – παίκτρια πια της ομάδας του Ωκεανού – τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και μεταφέρθηκε στη Μανίλα προκειμένου να δουν πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός της. Η γυμνάστρια έκανε αξονική η οποία έδειξε ρήξη χιαστού και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί. 
Η Φαίη Σκορδά μέσα από το πρωινό ανέφερε: «Η Ειρήνη έχει τραυματιστεί σοβαρά και οι πληροφορίες λένε πως θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα… ενδέχεται να χρειαστεί να χειρουργηθεί κιόλας»!

Στο Πρωινό προβλήθηκαν πλάνα από τη στιγμή που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τους παίκτες μαθαίνουν μέσω video-κλήσης από την ίδια την Ειρήνη Ζάχου ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεών της δεν ήταν καλά και αποχωρεί από το παιχνίδι! Οι παίκτες συγκινούνται στο Nomads και η Νατάσα Καλογρίδη η οποία ήταν καλεσμένη στο Πρωινό στεναχωρήθηκε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:42