search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:43
MENU CLOSE

Peaky Blinders: ο 4ος κύκλος της σειράς έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV, αμέσως μετά την Μ. Βρετανία

08.11.2017 14:04
Peaky Blinders: ο 4ος κύκλος της σειράς έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV, αμέσως μετά την Μ. Βρετανία - Media

 

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 4ου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς, Peaky Blinders, έρχεται σε Α’ προβολή στην COSMΟΤΕ TV, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 23.00, 48 ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Μ. Βρετανία (COSMOTE CINEMA 4HD).

Το αστυνομικό δράμα του BBC, έχει ως πυρήνα μία οικογένεια γκάνγκστερ, τους Peaky Blinders, των οποίων η εγκληματική δράση ξεκινά το 1919 σε μια παραγκούπολη του Birmingham, εκεί, όπου ο νόμος δεν έχει καμία ισχύ.

Ο 4ος κύκλος ξεκινάει με την παραλαβή ενός γράμματος από τον Tommy (Σίλιαν Μέρφι), το οποίο αποτελεί προειδοποίηση για την εξολόθρευση της οικογένειάς του. Καθώς ο εχθρός πλησιάζει, ο Tommy πηγαίνει στο Small Heath του Birmingham, όπου παλεύει για την επιβίωση των Peaky Blinders.

Στον κεντρικό ρόλο του αρχηγού της συμμορίας, Tommy Shelby, επιστρέφει ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα® Σίλιαν Μέρφι (Dunkirk, Inception), ενώ οι Πολ Άντερσον (Arthur Shelby), Τζο Κόουλ (John Shelby), Έλεν ΜακΚρόρι (Aunt Polly), και Τόμ Χάρντι (Alfie Solomons) παραμένουν στο καστ της σειράς. Στη νέα σεζόν προστίθενται ο βραβευμένος με OSCAR® Άντριαν Μπρόντι (Ξενοδοχείο Grand Budapest) και o Άινταν Γκίλεν (Game of Thrones).

Σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός του Peaky Blinders είναι ο υποψήφιος για OSCAR, Στίβεν Νάιτ (Taboo, Dirty Pretty Things, Locke), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ντέιβιντ Κάφρι (Grand Theft Parsons).

Το Peaky Blinders κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 4HD την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή βράδυ στις 23.00. 

H σειρά είναι μια παραγωγή των Caryn Madabach Productions και Tiger Aspect Productions για το BBC Two, ενώ διανέμεται σε όλο τον κόσμο από την Endemol Shine International.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:42