search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:32
MENU CLOSE

Όμιλος ΟΤΕ: διπλή διάκριση για την ανάπτυξη των ανθρώπων του

08.11.2017 14:15
Τιμώμενο Μουσείο στην Ελλάδα για το 2018 το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ - Media
 
Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε ο Όμιλος ΟΤΕ στα HR Awards 2017 και στα HR Excellence Awards 2017, για τη στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού που συνέβαλε στον επιτυχημένο μετασχηματισμό του σε μια σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας.  
 
Ο Όμιλος ΟΤΕ ξεχώρισε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Change Management Strategy & Initiative των HR Awards και με την ανώτερη διάκριση στην κατηγορία Διαχείριση Οργανωσιακών Αλλαγών των HR Excellence Awards, για τα στρατηγικά προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων ανθρώπινου δυναμικού, που συνέβαλαν καθοριστικά στο μετασχηματισμό του. Τα προγράμματα αυτά υποστήριξαν τις επιχειρησιακές ανάγκες του Ομίλου στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των τεχνικών δεξιοτήτων των εργαζομένων στα τμήματα τεχνολογίας, της υιοθέτησης πελατοκεντρικής φιλοσοφίας και της ανάπτυξης κοινής κουλτούρας ηγεσίας.
 
Η Διευθύντρια Business Partner Operations Ομίλου ΟΤΕ, κα Έλενα Στάσση, δήλωσε παραλαμβάνοντας το βραβείο: «Στον Όμιλο ΟΤΕ πιστεύουμε ότι η αλλαγή είναι κινητήριος δύναμη της προόδου. Αλλάζουμε όχι από ανάγκη, αλλά από επιλογή. Τα τελευταία χρόνια υλοποιήθηκε με επιτυχία ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα μετασχηματισμού του ΟΤΕ σε μια σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας. Κομβικό σημείο σε αυτό το ταξίδι ήταν ο πυλώνας του Ανθρώπινου Δυναμικού. Επόμενο στοίχημα, είναι ο ψηφιακός μας μετασχηματισμός. Αλλάζουμε και πάλι, για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας στη νέα ψηφιακή εποχή και ένα ασφαλές και πρόσφορο περιβάλλον εργασίας για τα δημιουργικά μυαλά στη χώρα μας».
 
Οι διακρίσεις επιβεβαιώνουν ότι ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ένας ελκυστικός εργοδότης, που αναπτύσσει τους ανθρώπους του, δημιουργώντας παράλληλα ένα εργασιακό περιβάλλον ασφάλειας και δημιουργικότητας.
 
Τα HR Awards διοργανώνονται από το περιοδικό HR Professional και τη Boussias Communications, με στόχο να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καθηγητές πανεπιστημίου και υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Αντίστοιχα, ο θεσμός των HR Excellence Awards διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενθαρρύνει και να στηρίξει επιτυχημένες πρακτικές στον τομέα διοίκησης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού, που προσθέτουν αξία στη λειτουργία και στα συνολικά αποτελέσματα των επιχειρήσεων.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15