search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:06
MENU CLOSE

«Φωτιά» βάζουν στο ματς με την εθνική οι Κροάτες: «Βρώμικοι» οι Έλληνες παίκτες

08.11.2017 14:37
«Φωτιά» βάζουν στο ματς με την εθνική οι Κροάτες: «Βρώμικοι» οι Έλληνες παίκτες - Media
 
Οι εθνικές Κροατίας και Ελλάδας προετοιμάζονται για τη διπλή μονομαχία τους – στις 9/11 στο Ζάγκρεμπ και στις 12/11 στο Φάληρο – για τα μπαράζ με στόχο το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018.
 
Ο 24χρονος Κροάτης διεθνής εξτρέμ, Άντε Ρέμπιτς, χαρακτήρισε “βρώμικους” τους Έλληνες διεθνείς, ενώ τόνισε ότι οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος – τους οποίους γνωρίζει από την Bundesliga – παίζουν διαφορετικά με την εθνική τους ομάδα και προκαλούν.
 
«Έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία κλήση μου, δυόμισι χρόνια. Φοράω ξανά την αγαπημένη μου φανέλα. Οι Έλληνες… μένουν όλοι πίσω, όλοι αμύνονται. Παλεύουν, θα έλεγα είναι “βρώμικοι”. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις προκλήσεις.
 
Τόσο ο Παπασταθόπουλος, όσο και ο Παπαδόπουλος είναι διαφορετικοί παίκτες σε συλλογικό και σε εθνικό επίπεδο. Στην εθνική ομάδα τους αρέσει να προκαλούν. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι από τους σκληρούς αμυντικούς, με τους οποίους έχω αναμετρηθεί. Είναι δυνατός, έχει καλή τεχνική. Δεν θα είναι εύκολο, απέναντι στην άμυνά τους. Αλλά η Κροατία είναι καλύτερη. Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο», υποστήριξε ο 24χρονος Κροάτης διεθνής εξτρέμ της Άιντραχτ, Άντε Ρέμπιτς.
 
(πηγή: enikos.gr/filathlos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:05