search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:49
MENU CLOSE

Σκληρή επίθεση Μαξίμου κατά ΝΔ-Άδωνι: Ψεύδονται ασύστολα για το νόμο Παρασκευόπουλου

08.11.2017 15:39
Τι απαντά συνεργάτιδα του Τσίπρα για τα παράπονα ΝΔ για το Μαξίμου - Media

 

Ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα μεταχειρίστηκε το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να σχολιάσει τοποθετήσεις στελεχών της ΝΔ και ιδίως του Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με κακοποιούς που φέρονται να έχουν διαπράξει εγκληματικές πράξεις αφότου είχαν αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των διατάξεων του «νόμου Παρασκευόπουλου», ενώ στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι κάτι τέτοι δεν ίσχυε.

Συγκεκριμένα, το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού υπογράμμισε ότι «η ΝΔ και ο αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, “αποκάλυψαν” ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου. 

Είχε προηγηθεί από τους ίδιους κυνηγούς μαγισσών, η “αποκάλυψη” ότι με τον ίδιο νόμο είχαν αποφυλακιστεί ο φερόμενος ως δολοφόνος του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, όπως και οι δράστες της ληστείας και της κακοποίησης με ηλεκτρικό σίδερο ογδονταπεντάχρονης γυναίκας. 
 
Και στις τρεις περιπτώσεις ψεύδονται. Απόλυτα, συνειδητά, και ασύστολα. 
 
Παρατηρούμε, πάντως, ότι οι εγκληματίες “που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ” πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore. Προφανώς, για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι, η Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:49