search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:42
MENU CLOSE

Αυτό είναι το ιλιγγιώδες ποσό που θα πάρει ο Αντετοκούνμπο από τη Nike – Έγινε από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο!

08.11.2017 18:10
«Καυτός» Αντετοκούμπο: Πρώτος σκόρερ και πιο εύστοχος παίκτης στο ΝΒΑ - Media

 

Από την Τετάρτη έγινε γνωστή η συμφωνία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Nike και μετά από μάχη που έδωσε με την Adidas.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, ο Αντετοκούνμπο υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου με τον αμερικανικό κολοσσό αθλητικών ειδών για πολλά χρόνια, όμως παραμένει άγνωστο αν θα είναι για 5 ή 10 χρόνια.

Όσο για τις ετήσιες απολαβές του, αναμένεται να ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια δολάρια! Αν, δηλαδή, το συμβόλαιο είναι π.χ. πενταετούς διάρκειας ο Αντετοκούνμπο θα έχει απολαβές από τη Nike 125 εκατ. δολ.! Εφόσον, πάντως, ισχύουν οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως τώρα.

Το ιλιγγιώδες αυτό ποσό είναι μεγαλύτερο ακόμα κι απ’ αυτό που έχει λαμβάνειν για την επόμενη 4ετία από την ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:40