search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:44
MENU CLOSE

Γιαννάκης: «Ανατριχιάζεις! Αυτή η γιορτή ήταν για τον Γκάλη»

08.11.2017 21:15
Γιαννάκης: «Ανατριχιάζεις! Αυτή η γιορτή ήταν για τον Γκάλη» - Media

 

Στο Κλ. Βικελίδης και στην φιλική αναμέτρηση του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς βρέθηκε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος στάθηκε στις δηλώσεις του στον Νίκο Γκάλη.

Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε πως η γιορτή ήταν αφιερωμένη στον Νίκο Γκάλη, κάνοντας λόγο για συγκλονιστική αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας. Παράλληλα, τόνισε πως ο Άρης κρύβει ένα θησαυρό μέσα πάρα τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει κατά καιρούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όσους διοργάνωσαν αυτό το παιχνίδι. Αποδεικνύεται ότι ο Άρης συνεχίζει να παρακινεί ακόμα παγκόσμια σύμβολα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Αυτό τα λέει όλα από μόνο του.

Αυτή η γιορτή έγινε προς τιμή του Νίκου. Του αξίζει κάθε τιμή και ο κόσμος του ανταπέδωσε αυτό που έχει κάνει για εκείνους με ένα χειροκρότημα και μια αποθέωση που πραγματικά σε κάνει να ανατριχιάζεις. Ο Νίκος το απόλαυσε και φαινόταν αυτό και σε αυτά που λέγαμε. Είναι κάτι συγκλονιστικό.

Ο κόσμος του Άρη στέλνει το μήνυμα ότι η ομάδα παραμένει μεγάλη, άσχετα με τα προβλήματα που μπορεί να έχει. Αυτό είναι η μεγαλύτερη προίκα που έχει αυτή η ομάδα.

Ο Άρης είναι ένα τεράστιο κτήμα αθλητισμού και πολιτισμού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκάψουμε όλοι μαζί για να βρούμε το χρυσάφι που κρύβεται από κάτω».

Για την συνάντηση των δυο ανδρών, σχολίασε: «Είχα καιρό να τον δω, τον αγκάλιασα. Ένιωσα ιδιαίτερη χαρά που του έγινε αυτή η τιμή (σ.σ. Hall Of Fame), γιατί στο πρόσωπό του αντανακλά όλο τον ευρωπαϊκό αθλητισμό, τον αθλητισμό στην Ελλάδα και φυσικά εκεί που ανδρώθηκε και έζησε τις μεγάλες του στιγμές, τον Άρη.

Όταν έχεις κάνει προπόνηση μαζί του κι έχεις ζήσει όλες αυτές τις μεγάλες στιγμές, αισθάνεται μια ιδιαίτερη ικανοποίηση που όλο αυτό αναγνωρίστηκε από τον παγκόσμιο αθλητισμό».

Πηγή: sdna

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:44