search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:43
MENU CLOSE

«Σπάει» τη σιωπή της η Κέιτ Χάντσον για τον Μπραντ Πιτ

09.11.2017 08:56
Κέιτ Χάντσον: Απολαμβάνω το σεξ με τον σύντροφό μου στην καραντίνα - Media

 

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι μήνες από τότε που ο Brad Pitt χώρισε από την Angelina Jolie, αλλά κανείς μας μέχρι τώρα δεν έχει ξεχάσει την πιο spicy είδηση που είχε κυκλοφορήσει λίγους μήνες μετά. Ήταν εκείνη που ήθελε την Kate Hudson και τον φρεσκοχωρισμένο Brad να είναι σε σχέση και μάλιστα πολύ σοβαρή.

Επιτέλους όμως η Kate Hudson έστω και καθυστερημένα «σπάει» τη σιωπή της και μιλάει για την υποτιθέμενη σχέση της με τον 53χρονο ηθοποιό. Η star βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Watch What Happens Live» του Andy Cohen και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε εκείνη την φήμη που είχε κυκλοφορήσει πριν από κάποιους μήνες.

«Ήταν η πιο τρελή φήμη όλων των εποχών», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό σε αυτό. Πραγματικά! Για την ακρίβεια είχα να τον δω περίπου τέσσερα χρόνια, ήταν μια φοβερή φήμη. Μου άρεσε κάπως και ήμουν σε μια φάση: εντάξει ωραία, έχουμε διδυμα», είπε αστειευόμενη η Kate βάζοντας ένα τέλος στην είδηση περί σχέσης και οικογένειας με τον Brad Pitt.

Μην ξεχνάς άλλωστε πως λίγο καιρό μετά από αυτή την είδηση η Kate Hudson έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τον σύντροφο της, Danny Fujikawa.

Πηγή: queen.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48