search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:04
MENU CLOSE

«Επίθεση» στον Παπανώτα: Γιατί αρνείστε να μπουν νέοι στον χώρο σας; (Video)

09.11.2017 10:11
«Επίθεση» στον Παπανώτα: Γιατί αρνείστε να μπουν νέοι στον χώρο σας; (Video) - Media

 

Την απάντηση της στον Δημήτρη Παπανώτα έδωσε μέσα από την εκπομπή Happy Day, η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρης, Αντελίνα.

Αφορμή για αυτό της το ξέσπασμα στάθηκαν τα όσα είχε πει ο δημοσιογράφος της εκπομπής γιατί οι περισσότεροι θέλουν να βρίσκονται στην τηλεόραση και στο τραγούδι.

«Εγώ θέλω να μου εξηγήσουν γιατί οι 5-10 όπου βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο, έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα και αρνούνται να μπουν νέοι στο χώρο τους; Μόλις μου απαντήσει, θα του απαντήσω κι εγώ! Πόσο κουτό είναι αυτό! Εγώ δεν ήρθα να πάρω τη θέση κανενός. Αν θέλει ο κόσμος, θα μείνω, αν όχι, με χαρά θα πάω σπίτι μου και θα πω προσπάθησα!», είπε στην κάμερα της εκπομπής, ενώ δάκρυσε όταν ρωτήθηκε πώς θα ένιωθε αν έμενε χωρίς εκπομπή

«Αυτοί οι άνθρωποι με έχουν εμπιστευθεί, και με πίστεψαν 1000%, άρα οφείλει η Αντελίνα να βάλει όλη της την ψυχή και τη δύναμη. Για μένα το Αρτ είναι οικογένεια. Το λέω τώρα και συγκινούμαι, δεν είναι ωραίο αυτό, αλλά ο πρόεδρός του με στήριξε, πήρε το όνειρό μου και το έβγαλε κάπου. Οφείλω να το βγάλω κάπου καλύτερο, αλλά θα είναι δύσκολο να ανοίξω την πόρτα και να φύγω! Πώς μπορείς να το πουλήσεις αυτό;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:04