17/11/2018 18:26:52

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι: Η κυβέρνηση πρέπει να μας προστατεύσει

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι: Η κυβέρνηση πρέπει να μας προστατεύσει - Media

 

Η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος καταδικάζει τις άνανδρες επιθέσεις εναντίον σωφρονιστικών υπαλλήλων, όπως ήταν αυτή που έγινε στις 3.00 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο εργαζόμενης διοικητικής υπαλλήλου στο ψυχιατρείο των κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.

Αναλυτικότερα, η Ομοσπονδία καταδικάζει «τους φυσικούς αυτουργούς της ενέργειας αυτής, καθώς και όλους όσοι με δημόσιες τοποθετήσεις τους ή θέσεις τους σχετικά με τον χώρο εργασίας μας είναι προφανές ότι λειτουργούν ως ηθικοί αυτουργοί».

Ακόμη, ζητεί από «την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης να πάρει άμεσα και δημόσια θέση και απαιτεί «να πάρει επιτέλους μέτρα για την προστασία των συναδέλφων μας, γιατί είναι καιρός τώρα που νιώθουμε τελείως μόνοι στον δύσκολο αγώνα που κάνουμε για την ασφάλεια των φυλακών και την εξασφάλιση του μεροκάματου - τρομοκάματού μας».

Επίσης, η Ομοσπονδία στηρίζει τη σωφρονιστική υπάλληλο και την οικογένειά της και «μαζί τους δηλώνουμε ότι τέτοιες άνανδρες επιθέσεις, πέρα από τον δικαιολογημένο φόβο, σε καμία περίπτωση δεν θα μας οδηγήσουν σε επιλογές που θα μας αναγκάσουν να παρεκκλίνουμε από το υπηρεσιακό και ηθικό μας καθήκον».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.