search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:58
MENU CLOSE

Τα… γυρνάει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη – Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του (Video)

09.11.2017 12:14
Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό ενώ ο γιατρός τους είπε «όλα καλά» (photo/video) - Media

 

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη τονίζοντας σε αντίθεση με ό,τι φέρεται να έχει ομολογήσει ο δράστης στην αστυνομία δεν συνάδουν με αυτά που έχει πει στον ίδιο.  

«Αυτό το οποίο φέρεται να έχει ομολογήσει στην αστυνομία διαφέρει ουσιωδώς από αυτό το οποίο είπε σε μένα. Σε μένα είπε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Έχει ομολογήσει στην Αστυνομία χωρίς την παρουσία συνηγόρου. Ένας άνθρωπος ο οποίος υπέφερε από στερητικό σύνδρομο».

Μάλιστα, ο συνήγορος του 58χρονου φαίνεται να αμφισβητεί και τον αριθμός των χτυπημέτων του δράστη στην αδικοχαμένη εφοριακό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αριθμός χτυπημάτων δεν αναφέρεται στην έκθεση του ιατροδικαστή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:58