search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:00
MENU CLOSE

Αυτοί είναι οι ληστές που «σιδέρωσαν» την 85χρονη (Photos)

09.11.2017 14:38
Αυτοί είναι οι ληστές που «σιδέρωσαν» την 85χρονη (Photos) - Media

 

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τις φωτογραφίες των ληστών που εισέβαλαν στα σπίτια και βασάνιζαν τα θύματά τους προκειμένου να τα ληστέψουν.

Είναι οι ίδιοι ληστές που έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο μια ηλικιωμένη στην Κυψέλη για να τους υποδείξει που έχει κρύψει τα χρήματά της.
Πρόκειται για τους συλληφθέντες: 

1.(επ) VASHAKMADZE (oν) VALERI του VITALI και της MZIA , γεννηθέντα στις 17-9-1989 στη Γεωργία

2. (επ) OCHIGAVA ή OCHIGANA ή MASHARASHVILI ή LEVAN ή OCHIGANA LEVAN (ον) LEVANI ή GIORGI ή LEVAN τ ου SOSO ή TAMAZE ή TMAZE ή SOSO TAMAZE και της RUSUDAN ή ROUSOUNTANI ή LILA ή ROUSUDAN , γεννηθέντα το 1980 στη Γεωργία

3. (επ.) CHITORELIDZE (ον) GIORGI του ILIA και της NAIRA , γεννηθέντα στις 17-2-1985 στη Γεωργία

4. (επ) PACHUASHVILI (ον) MAMUKA του AVTANDIL και της LUBA , γεννηθέντα στις 31-12-1983 στο Καζακστάν

5. (επ) DZNELADZE (ον) NODAR του KOBA και της SVETLANA , γεννηθέντα στις 18-1-1998 στη Ρωσία

6. (επ) CHAGUNAVA (ον) Ζ VIAD του ZURABI και της HUHU , γεννηθέντα στις 28-10-1983 στη Γεωργία

7. (επ) KOSTAVA ή BREZUICA (ον) REZO ή IULIAN του VLADIMIR ή KOSTAVA VLADIMIR ή ANTONOV και της MARIAM ή KOSTAVA TSIRA ή TSIRA , γεννηθέντα στις 27-2-1979 στην Γεωργία

Και για τον μη συλληφθέντα:

8. (επ) PETROVIS (oν) IAN του IGOR και της MARIA , γεννηθέντα στις 23-12-1970 στην Τσεχία

Σύμφωνα με έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, τρεις από τους επτά ληστές είχαν πρόσφατα αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Οι υπόλοιποι τέσσερις είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Γεωργία, όπου και εκεί διατηρούσαν εγκληματική δράση, για να… εκπαιδευτούν και να ξεκινήσουν την «καριέρα» τους και στην Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι η σπείρα χρησιμοποιούσε τη μέθοδο της προσομοίωσης πριν προχωρήσει στα χτυπήματά της. Δηλαδή, τα μέλη της επισκέπτονταν δύο και τρεις φορές τον χώρο που θα χτυπούσαν και έκαναν «πρόβες».

Στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρκετά κλοπιμαία, ενώ ένα από τα θύματα τους ήταν και ο προπονητής του Ατρόμητου, Ντάμιρ Κάναντι, ένας ιδιοκτήτης αλυσίδας φούρνων στα νότια προάστια και ένας ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας, σύμφωνα με πληροφορίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:59