search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:27
MENU CLOSE

Προσήχθη ο μαφιόζος που επιτέθηκε σε δημοσιογράφο και οπερατέρ – Τους χτύπησε με σιδερένιο δοκάρι

09.11.2017 17:48
Προσήχθη ο μαφιόζος που επιτέθηκε σε δημοσιογράφο και οπερατέρ - Τους χτύπησε με σιδερένιο δοκάρι - Media

 

Η Εισαγγελία της Ρώμης διέταξε την προσαγωγή του Ρομπέρτο Σπάντα (o οποίος φέρεται να είναι μέλος οικογένειας που δρα με μαφιόζικες μεθόδους) μετά τον τραυματισμό δημοσιογράφου και οπερατέρ της Rai.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης ο Σπάντα τραυμάτισε με κεφαλιά και με σιδερένιο δοκάρι τον δημοσιογράφο της Rai Ντανιέλε Πιερβιντσέντσι και τον εικονολήπτη του Εντοάρντο Ανσέλμι. Ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να τον ρωτήσει αν, όντως, στις διαμερισματικές εκλογές της περιοχής Όστια, η οικογένειά του στηρίζει την ακροδεξιά οργάνωση Κάζα Πάουντ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, στον Ρομπέρτο Σπάντα πρόκειται να απαγγελθούν οι κατηγορίες άσκησης βίας και πρόκλησης σωματικής βλάβης, με το επιβαρυντικό στοιχείο της δράσης σε μαφιόζικο χώρο. «Με τον τρόπο αυτό, αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι στην χώρα μας υπάρχουν περιοχές στις οποίες ο νόμος έχει πάψει να ισχύει», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών Μάρκο Μινίτι, ο οποίος ευχαρίστησε την αστυνομία και τους καραμπινιέρους.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24