search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:16
MENU CLOSE

Στη δημοσιότητα το όνομα του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη (Photos)

09.11.2017 18:05
Στη δημοσιότητα το όνομα του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη (Photos) - Media

 

Το όνομα του δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού που έχασε τη ζωή της στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία του 58χρονου και φωτογραφίες του δημοσιεύτηκαν.

Σε βάρος, λοιπόν, του Εμμανουήλ Εσσατζανιάν-Σοροπίδη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 

Πρόκειται για τον Εμμανουήλ Εσσατζανιάν-Σοροπίδη του Γρηγορίου και της Σταυρούλας, γεννηθέντα στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, της διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων και της ευχερέστερης ικανοποίησης της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε. 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476227 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28