search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:25
MENU CLOSE

Αυτή είναι η 11αδα της Εθνικής μας στην Κροατία – Δυο εκπλήξεις από Σκίμπε

09.11.2017 18:54
Αυτή είναι η 11αδα της Εθνικής μας στην Κροατία - Δυο εκπλήξεις από Σκίμπε - Media

 

Δυο εκπλήξεις από τον Σκίμπε στην 11άδα της Εθνικής για τον αγώνα στην Κροατία που ξεκινάει στις 21.45. Μάλιστα, οι δυο επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή μάλλον δεν ήταν αναμενόμενες…

Συγκεκριμένα, ο Σκίμπε προτίμησε τον Γιάννη Μανιάτη για το δεξί άκρο της άμυνας ενώ πρόσθεσε και τον Σάμαρη στα χαφ με τον Ζέκα να παίζει δεξί χαφ.

Το ένα ζητούμενο ήταν αυτό. Το ποιος δηλαδή θα καλύψει τον Βασίλη Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας. Κι αυτός θα είναι τελικά ο Γιάννης Μανιάτης. Ομως ο Μίκαελ Σκίμπε έκανε μία ακόμη αλλαγή σε σχέση με την Εθνική που είχαμε συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Γερμανός τεχνικός πρόσθεσε τον Ανδρέα Σάμαρη στην 11αδα με τον Ζέκα να παίζει ως δεξί χαφ στο 4-2-3-1 της Εθνικής μας.

Αναλυτικά η 11αδα της Εθνικής:

Καρνέζης

Μανιάτης, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας.

Τζιόλης, Σάμαρης

Ζέκα, Φορτούνης, Σταφυλίδης

Μήτρογλου

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι εξής: Ανέστης, Καπίνο, Ρέτσος, Χριστοδουλόπουλος, Διαμαντάκος, Μπακασέτας, Τοροσίδης, Κουρμπέλης, Ταχτσίδης, Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Οικονόμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:25