search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:11
MENU CLOSE

Απίστευτη ανατροπή στο Nomads: Αποχώρησε οικειοθελώς η Όλγα Πηλιάκη – Το πρώτο μήνυμα του Χανταμπάκη (Video)

10.11.2017 08:17
Απίστευτη ανατροπή στο Nomads: Αποχώρησε οικειοθελώς η Όλγα Πηλιάκη - Το πρώτο μήνυμα του Χανταμπάκη (Video) - Media

 

Η Όλγα Πηλιάκη έδινε τον καλύτερό της εαυτό στα αγωνίσματα από την αρχή του ριάλιτι. Το ίδιο έκανε και στη μονομαχία της Πέμπτης με τον Μάνο Πίντζη τον οποίο κατάφερε να νικήσει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Και όμως, η Όλγα πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads κάτι που άφησε άφωνους τους υπόλοιπους παίκτες.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, όπως θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τρέχει οδηγώντας ένα τζιπ, προκειμένου να προλάβει τον Μάνο Πίντζη πριν φύγει από τις Φιλιππίνες. Θα δοθεί, λοιπόν, στον παίκτη η ευκαιρία να ξαναγυρίσει στην ομάδα του Ωκεανού και να συνεχίσει κανονικά στο παιχνίδι.

Η Όλγα Πηλιάκη έστειλε, μάλιστα, το πρώτο της μήνυμα μετά την οικειοθελή της αποχώρηση γράφοντας στο Instagram τα εξής:

«Μπλε ποιανού? Ωκεανού!! Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Σας ευχαριστω για ολη την αγάπη και την υποστήριξη σας! Συντομα κοντα σας!❤️ @stelioshantampakis σε ευχαριστω για όλα! #olgapiliaki #hantampakakia #nomads #ant1 #tvreality#μπλεποιανουωκεανου»!

Μετά από αυτήν την ανάρτηση, ο σύζυγος της Όλγας Πηλιάκη και πρώην παίκτης του Survivor, Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα:

«Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Ολγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.. ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Ολγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! “Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα… από τη πρώτη στιγμή…..” #olgapiliaki #❤️#axia #tattoo» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το τρέιλερ της Κυριακής παρακάτω: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24