search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:32
MENU CLOSE

H εκδίκηση της Βella Hadid στον Weeknd μετά τον χωρισμό του από τη Selena (Photo)

10.11.2017 08:52
Ποιο ΝΒΑ; Στο Νικς - Λέικερς όλοι έβλεπαν... Μπέλα Χαντίντ (Photos) - Media

 

Aμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Selena Gomez και του The Weeknd, βασικά την ανακοίνωση της επανασύνδεσής της με το Justin Bieber για να είμαστε και πιο ακριβείς, καθώς ουδέποτε βγήκαν στην επιφάνεια τα μεταξύ τους προβλήματα, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην πρώην Bella Hadid, την οποία ως γνωστόν ο διάσημος τραγουδιστής άφησε στα κρύα του λουτρού για τη Selena.

Μόνο που στην προκειμένη η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και το διάσημο μοντέλο το ξέρει καλά αυτό. Ενώ πολλοί θα περίμεναν να αρπάξει την ευκαιρία για να είναι και πάλι μαζί με τον μεγάλο της έρωτα, εκείνη, όχι μόνο αδιαφορεί για το χωρισμό αυτό, αλλά κυκλοφορεί και με ωραίο συνοδό αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το όνειρο του Weeknd για επανασύνδεση, μάλλον πάει περίπατο. Και κάπως έτσι, ο διάσημος τραγουδιστής μένει ολομόναχος. Το κάρμα φίλε μου είναι σκληρό και αδυσώπητο

Πηγή: queen.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27