search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:29
MENU CLOSE

Οργανωτικές αλλαγές στη Vodafone Ελλάδας

09.03.2016 17:20
World of Difference: Η Vodafone δίνει φέτος την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους νέους να εργαστούν στον ΜΚΟ της επιλογής τους, κάνοντας έμπρακτα τη διαφορά - Media

 

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι ο Γλαύκος Περσιάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου 2016 τη θέση του Commercial Director στη Vodafone Ηνωμένου Βασιλείου. Στο πλαίσιο του νέου ρόλου του, ο Γλαύκος Περσιάνης αναλαμβάνει Επικεφαλής των Διευθύνσεων Consumer Business και Commercial Operations.

Ο Γλαύκος Περσιάνης ξεκίνησε την πορεία του στη Vodafone τον Μάιο του 2011, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Από τη θέση του αυτή συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών, καθώς και στη βελτίωση των οικονομικών δεικτών της εταιρείας. Παράλληλα, υπό την ηγεσία του, επιτεύχθηκε η εξαγορά και η απορρόφηση της hellas online, με επιτάχυνση των δεικτών ανάπτυξης της hellas online και κατάκτηση της κορυφαίας θέσης στην ικανοποίηση πελατών στη σταθερή τηλεφωνία.

Τον Γλαύκο Περσιάνη διαδέχεται, από την 1η Απριλίου 2016, ο Χάρης Μπρουμίδης, Διευθύνων Σύμβουλος στη Vodafone Γκάνας. Ο Χάρης Μπρουμίδης ανήκει στο δυναμικό της Vodafone από το 2002 αναλαμβάνοντας μια σειρά από διευθυντικές θέσεις, σε διαφορετικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Έχει διατελέσει Marketing Director και EBU Director στη Vodafone Ελλάδας, Διευθύνων Σύμβουλος στη Vodafone Αλβανίας και Commercial Director στον Όμιλο Vodafone με ευθύνη για τις χώρες της Ευρώπης. Το 2013 ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου στη Vodafone Γκάνας, η οποία πέτυχε υψηλά επίπεδα ανάπτυξης και έγινε ηγέτιδα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:29