search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:13
MENU CLOSE

Η «ροζ» αγγελία για συντροφιά αποδείχτηκε παγίδα

10.11.2017 11:47
Η «ροζ» αγγελία για συντροφιά αποδείχτηκε παγίδα - Media

 

Την κατηγορία της ληστείας αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι τοξικομανών που συνελήφθη μετά από καταγγελία Ηρακλειώτη για κλοπή. Το ζευγάρι των τοξικομανών – που πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι οροθετικοί – βρίσκεται αυτή την ώρα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν από μια αγγελία που έβαλε η γυναίκα σε εφημερίδα για αναζήτηση συντροφιάς. Στην αγγελία αυτή απάντησε ο Ηρακλειώτης. Την ώρα της συνεύρεσης ωστόσο στο χώρο εισέβαλε ο σύντροφος της γυναίκας ο οποίος επιτέθηκε στον Ηρακλειώτη και τον χτύπησε καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν του είχε καταβάλει το ποσό των 50 ευρώ που είχαν συμφωνήσει.

 Σύμφωνα με την καταγγελία το ζευγάρι με την απειλή μαχαιριού τον ανάγκασε να βγάλει από ΑΤΜ το ποσό των 500 ευρώ και να τους το δώσει.

Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:10