search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:00
MENU CLOSE

Απίστευτο ξέσπασμα Νεϊμάρ: έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες (Video)!

10.11.2017 18:03
Απίστευτο ξέσπασμα Νεϊμάρ: έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες (Video)! - Media

 

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ λύγισε ακούγοντας τα καλά λόγια που έλεγε για εκείνον ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας του στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το φιλικό με την Ιαπωνία στη Λιλ.

Αφορμή στάθηκε μία ερώτηση σχετικά με τη φημολογία περί σοβαρών προβλημάτων στη σχέση του Νεϊμάρ με τον προπονητή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι.

Προτού βάλει τα κλάματα, ο Βραζιλιάνος άσος είχε δηλώσει: «Γράφουν και λένε πολλά για εμένα, αλλά οι πρώτοι μου μήνες στο Παρίσι έχουν πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω το κίνητρο να βοηθήσω την Παρί και να κερδίσω τίτλους μαζί της. Είμαι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Καβάνι ή τον προπονητή μου.

Στην Παρί, όπως και στην Εθνική, είμαι ένας ποδοσφαιριστής ακόμα. Τίποτα παραπάνω. Είμαι ευτυχισμένος. Δεν ήρθα στο Παρίσι για να δημιουργήσω προβλήματα ή εντάσεις με κανέναν. Και ζήτησα να έρθω εδώ, στη συνέντευξη Τύπου, για να σας πω πόσο θυμωμένος είμαι σχετικά με όσα λέγονται ή γράφονται. Ήμουν χαρούμενος και στην Μπαρτσελόνα. Και είμαι πάντα χαρούμενος».

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, για να στηρίξει τον παίκτη του: «Είναι καλό παιδί ο Νεϊμάρ. Φυσικά, μπορεί κάποιες φορές να αντιδρούμε άσχημα μέσα στο γήπεδο. Μου είχε συμβεί και εμένα όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Δεν είναι καλό, αλλά είναι ανθρώπινο».

Ακούγοντας αυτά τα λόγια του Τίτε ο Νεϊμάρ έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59