search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:08
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη για τις πλαστικές επεμβάσεις (Video)

10.11.2017 18:46
Ελένη Καστάνη: «Γύριζα δύο σειρές ταυτόχρονα - Ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι» - Media

 

Για την εμφάνισή της, τις πλαστικές επεμβάσεις και τα περιττά κιλά μίλησε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, Ελένη Καστάνη.

Η Ε. Καστάνη δήλωσε στην εκπομπή «Όλα καλά»:

 «Η εξωτερική εμφάνιση είναι μία πρώτη εντύπωση, οπωσδήποτε χρειάζεται όταν είσαι νέα, είναι ένα διαβατήριο, αλλά η ομορφιά έχει ημερομηνία λήξης είναι σαν το γιαουρτάκι που έχει ημερομηνία λήξης και πρέπει να το πετάξεις και να πάρεις ένα καινούργιο, οπότε εγώ δεν ανήκα ποτέ στη συνομοταξία γυναικών που πόνταρε στην ομορφιά της, γιατί δεν την είχα… Στο επάγγελμά μου ίσως ήταν και καλύτερο γιατί μπορούσα να παίξω και άλλους ρόλους μεγαλύτερης γυναίκας…»!

Αναφερόμενη στα κιλά της, είπε ότι «όταν ήμουν μικρή δεν είχα παραπανίσια κιλά και δεν είχα δεχθεί bullying… Όταν άλλαζα λίγο την εμφάνισή μου μπορώ να πω ότι έχανα και ρόλους»!

Σε ερώτηση για το αν θα έκανε ποτέ πλαστική, απάντησε: «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ γιατί φοβάμαι… Δεν έχω κανένα ταμπού γι’ αυτό, το καταλαβαίνω απόλυτα. Καταλαβαίνω τις πολύς όμορφες γυναίκες που έχουν επενδύσει στην ομορφιά τους στη ζωή τους και θέλουν να την κρατήσουν, αλλά δεν μπορώ». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:06