search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:38
MENU CLOSE

«Βόμβα» Κώστα Μπακογιάννη για την άδεια Κουφοντίνα: Πιστεύω ότι κάποιος «κρατάει» τον Τσίπρα (Video)

10.11.2017 19:27
Μπακογιάννη για το συνωστισμό στην Ομόνοια: Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη (Video) - Media

 

Την άποψη ότι κάποιοι, με κάποιο τρόπο «κρατούν» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και γιος του δολοφονηθέντος από την «17 Νοέμβρη» Παύλου Μπακογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή τη διήμερη άδεια που πήρε από τις φυλακές ο «εκτελεστής» της οργάνωσης, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακογιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «προσπαθώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό η κυβέρνηση. Ξέρουν ότι είναι ένας άνθρωπος επικίνδυνος. Ξέρουν ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με άλλα κράτη. Ξέρουν ότι θα δημιουργήσουν κλίμα δυσαρέσκειας στην κοινωνία και μια αίσθηση ατιμωρησίας», είπε, καταλήγοντας ότι «πιστεύω ότι κάποιοι, κάπως, “κρατάνε” τον Αλέξη Τσίπρα». Συνεχίζοντας, ζήτησε «να μας καλέσει σήμερα ο κ. Τσίπρας, που είναι πρωθυπουργός και όχι μόνο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και να μας πει: άλλαξε πρόσφατα ο ςισαγγελέας; Δεχόταν πιέσεις –παρεμβάσεις η προηγούμενη εισαγγελέας; Τι έκανε για να την προστατεύσει;».

Εξαπολύοντας πυρά κατά του πρωθυπουργού, ο κ. Μπακογιάννης έθεσε μια σειρά ερωτημάτων, αναφορικά με τις επαφές του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λάμπρου με κατηγορούμενους για τρομοκρατία, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «ο Κουφοντίνας επρόκειτο να κάνει απεργία πείνας. Γιατί δεν έκανε; Μήπως γιατί ήξερε ότι θα πάρει άδεια;».
 
«Επιτέλους, ας μας πουν, ας πάρουν μια ξεκάθαρη θέση ως κυβέρνηση», σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης, ενώ σε πιο προσωπικό ύφος τόνισε ότι «η πρώτη μου σκέψη ήταν να μην δουν τα παιδιά μας, εμένα και της αδελφής μου, ειδήσεις, να μην δουν δελτίο. Για όλους όσοι έχουν χάσει κάποιον δικό τους άνθρωπο, είναι γνωστό ότι πρέπει να εξηγήσεις στα παιδιά όταν σε ρωτάνε “πού είναι ο παππούς; Γιατί σκότωσαν τον παππού;”», συνέχισε. Όπως είπε «κάποια στιγμή η συζήτηση τελειώνει “τώρα που είναι;”. Απαντάς “στη φυλακή”. Λένε “θα μείνουν φυλακή;”. Λες “φυσικά”. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι πώς έχει γίνει έτσι η πατρίδα μας που αυτήν την ώρα ο Κουφοντίνας είναι στο σπίτι του, με τους φίλους του και πίνει τα τσιπουράκια του».

(πηγή: enikos.gr/ANT1)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:38