search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Καμμένος: Δεν έκανα μήνυση στον διευθυντή των «ΝΕΩΝ» – Λάμψιας: Μετά την κατακραυγή το πήραν πίσω

11.11.2017 06:45
Καμμένος: Δεν έκανα μήνυση στον διευθυντή των «ΝΕΩΝ» - Λάμψιας: Μετά την κατακραυγή το πήραν πίσω - Media

 

Μια σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στο Twitter ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον διευθυντή της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ».  Λίγο νωρίτερα, πληροφορίες -που δεν έχουν επιβεβαιωθεί- ανέφεραν ότι ο κ. Καμμένος κίνησε τη διαδικασία του αυτόφωρου για τον κ. Λάμψια, καταθέτοντας εις βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μυστήριο επικρατεί, ωστόσο, για το αν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κίνησε, πράγματι, τη διαδικασία του αυτοφώρου σε βάρος του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λάμψια, διευθυντή της εφημερίδας «τα Νέα» με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Παρασκευής στην εφημερίδα. Πάντως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διέψευσε ότι έκανε μήνυση στον Παναγιώτη Λάμψια.

 

Καμμένος: Δεν έκανα μήνυση – Λάμψιας: Έκανες και το πήρες πίσω

Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής, με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι δεν έκανε μήνυση στον Παναγιώτη Λάμψια. Ο διευθυντής των «ΝΕΩΝ», ωστόσο, απάντησε, επίσης μέσω Twitter, ότι όντως ζητήθηκε η σύλληψή του, αλλά «το πήραν πίσω μετά την κατακραυγή».

Δείτε παρακάτω τα δύο αντικρουόμενα tweets:

Για το ίδιο θέμα, μάλιστα, υπήρξαν ανακοινώσεις τόσο από την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, όσο και από το Ποτάμι, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου:

«Η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων συνεχίζεται. Αυτή τη φορά η κυρία Γεννηματά αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού κ. Τσιόδρας, εγκαλούν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για μηνύσεις που δεν έγιναν και για συλλήψεις που ουδέποτε παραγγέλθηκαν. Προφανώς για κάποιο λόγο, βρίσκονται σε δύσκολη θέση» είπε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10