search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:15
MENU CLOSE

Τον Λευτέρη Παπαδόπουλο τιμούν συμμαθητές του

11.11.2017 18:21
«Μας λέει να κλειστούμε μέσα και αυτός γλεντάει» - Η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου - Media

 

«Ο δικός μας, Λευτέρης της Ελλάδας, το γειτονάκι μας» τιτλοφορείται η εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος Αποφοίτων του Β΄ Γυμνασίου Αρρένων – Β΄ Γυμνασίου & Λυκείου Αθηνών, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο κινηματοθέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ , στις 6:30 μ.μ. για να τιμήσουν τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. 

Στην εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει οπτικοακουστικό αλλά και ζωντανό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα ακουστούν και θα τραγουδηθούν μεγάλες και αθάνατες επιτυχίες του Λευτέρη Παπαδόπουλου, που ταξίδεψαν την Ελλάδα για περισσότερες από πέντε δεκαετίες και αγκαλιάστηκαν από τρεις γεννιές Ελλήνων, τραγούδια που αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από όλον τον κόσμο, τραγούδια που μίλησαν μέσα στην ψυχή του και τον συντρόφευσαν πότε στις όμορφες και πότε στις δύσκολες στιγμές, άλλοτε με τις παρέες του και άλλοτε στη μοναξιά του.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελείται ο Μάριος Στρόφαλης, ο οποίος και θα συνοδέψει στο πιάνο τους καλλιτέχνες που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να ερμηνεύσουν τραγούδια του, όπως η ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ και ο ΖΑΧΑΡΙΑΣΚΑΡΟΥΝΗΣ .

Στο μπουζούκι ο εξαιρετικός Ανδρέας Καραντίνης.

Θα συμμετέχουν επίσης και η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου και η “δική μας” Ειρήνη Πεφάνη .
Σαν guests θα ερμηνεύσουν οι μοναδικοί, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ και η ΕΛΕΝΗ ΡΟΔΑ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοικτή στο ευρύ κοινό γι αυτό ελάτε από νωρίς, μετά την επίσκεψή σας στο σχολείο, όσοι επιθυμείτε, που θα παραμείνει ανοικτό από 4:30 – 6:15 μ.μ. λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:15