search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:03
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Είχε έρθει για διακοπές από την Αγγλία και πνίγηκε

11.11.2017 21:22
Τραγωδία στην Κέρκυρα: Είχε έρθει για διακοπές από την Αγγλία και πνίγηκε - Media

 

Νεκρός ανασύρθηκε από το ΙΧ αυτοκίνητό του ένας 55χρονος άνδρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην περιοχή Περιβόλι προς Σάντα Μπάρμπαρα, στη νότια Κέρκυρα, παρασύρθηκε από χείμαρρο. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η σύζυγος και τα ανήλικα παιδιά του, που μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών κατάφεραν να σωθούν.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, το ΙΧ αυτοκίνητο τύπου τζιπ, που οδηγούσε ο άτυχος 55χρονος πατέρας παρασύρθηκε από τον χείμαρρο, όταν γύρω στις 10 το βράδυ, έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή της νότιας Κέρκυρας.

Η κακοκαιρία “χτύπησε” την Κέρκυρα από το πρωί του Σαββάτου με καταστήματα να πλημμυρίζουν στο κέντρο της πόλης κι άλλες περιοχές, ενώ προβλήματα υπήρξαν και στην ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με το corfunews.org, ο άτυχος άνδρας έφτασε στην Κέρκυρα το πρωί της Παρασκευής, για ολιγοήμερες διακοπές, μαζί με τη σύζυγο του και τα παιδιά τους.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε στην Αγγλία και είχε έρθει για διακοπές στη Σάντα Μπάρμπαρα – Περιβόλι Κέρκυρας. 

Μεγάλες καταστροφές από ανεμοστρόβιλο

Στο μεταξύ εκτεταμένες ζημιές στον περιφερειακό δρόμο της Λευκίμμης, σε σπίτια και δρόμους, άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος που πέρασε το βράδυ του Σαββάτου στο νότιο μέρος του νησιού.

Η Λευκίμμη Κέρκυρας, έμεινε χωρίς ρεύμα, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον Άγιο Γεώργιο, τα Μελίκια και το Περιβόλι.

Σύμφωνα με τον Περιφεριακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ευθύμιο Γεωργακόπουλο, ο ανεμοστρόβιλος πέρασε από τις περιοχές Μαραθιά, Άγιο Γεώργιο, ενώ έχουν σημειωθεί και ζημιές σε κολώνες της ΔΕΗ και σπίτια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:02