search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:15
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Στα δικαστήρια η 26χρονη τοξικομανής που σκότωσε τον γείτονά της για μια παρατήρηση

12.11.2017 11:25
Ηράκλειο: Χαμός στο αεροδρόμιο με Γερμανίδα που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα - Media

 

Στην Εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι η 26χρονη τοξικομανής που τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του 35χρονου γείτονά της, κόβοντας του το νήμα της ζωής, για μια παρατήρηση.

Η 26χρονη που συνελήφθη σχεδόν αμέσως έχει ομολογήσει την πράξη της ενώ η Αστυνομία έχει εντοπίσει δύο μαχαίρια εκ των οποίων το ένα γεμάτο αίματα.

Όλα έγιναν στη οδό Ζεφύρου στην περιοχή του Ξεροπόταμου στο Ηράκλειο όταν η νεαρή γυναίκα βρισκόταν εν εξάλλω καταστάσει. Ο 35χρονος, πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 7 ετών και 15 μηνών, προσπάθησε σύμφωνα με μαρυρίες να την ηρεμήσει με συνέπεια εκείνη να αρπάξει ένα μαχαίρι και να του καρφώσει στην καρδιά. 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής η 26χρονη είχε οδηγηθεί ξανά στις Δικαστικές Αρχές για το αδίκημα της ληστείας ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη και λίγες ώρες αργότερα έγινε το μοιραίο. 

Πηγή: ekriti.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33