search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:21
MENU CLOSE

Κώστας Σημίτης: Συκοφαντούν τον αδελφό μου για να υπονομεύσουν τη δημιουργία της Κεντροαριστεράς

12.11.2017 11:56
Μπίστης, Λιάκος, Παναγιώτου κατά Πολάκη για Σημίτη - Media

 

Από το εκλογικό κέντρο, που ψήφισε για την ανάδειξη του επικεφαλής της κεντροαριστεράς, σχολίασε ο Κώστας Σημίτης δημοσιεύμασα που αναφέρουν ότι ο αδελφός του, Σπύρος, θεωρείται από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, ως ύποπτος για διακίνηση μαύρου χρήματος προερχόμενου από δωροδοκίες, μέσω offshore εταιρείας με διαχειριστή τον ίδιο. «Πρόκειται για μια συκοφαντική εκστρατεία, η οποία θέλει να υπονομεύσει τη δημιουργία μιας νέας κεντροαριστερής παράταξης. Δεν θα το πετύχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός. 

Στο μεταξύ, σε γραπτή του δήλωση ο αδελφός του Κώστα Σημίτη, Σπύρος, χαρακτήρισε «απαράδεκτα σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στον ίδιο σχετικά με διακίνηση χρήματος παράνομης προέλευσης».

«Οι ισχυρισμοί που προβλήθηκαν και πάλι σε ορισμένα δημοσιεύματα, για διακίνηση χρήματος παράνομης προέλευσης που σχετίζονται με εμένα, είναι όπως ήδη είχα δηλώσει στις 3/7/2017 απαράδεκτοι, συκοφαντικοί και εξυπηρετούν προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Οι οποιεσδήποτε ενδεχόμενες έρευνες θα το αποδείξουν», ανέφερε.

Τα δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Σπύρο Σημίτη να 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:21