search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:22
MENU CLOSE

Θεοχαρόπουλος: Να μην χαθεί η σημερινή ευκαιρία για την προοδευτική παράταξη

12.11.2017 13:06
Θεοχαρόπουλος: Στόχος του Κινήματος Αλλαγής να βρεθεί στη δεύτερη θέση στις εκλογές - Media

 

“Η σημερινή ημέρα είναι γιορτή για τη δημοκρατία και την προοδευτική παράταξη. Ψηφίζουμε και εκλέγουμε επικεφαλής από τη βάση για έναν ισχυρό ενιαίο φορέα που θα σπάσει τους φραγμούς και θα εκφράσει ευρύτερα πλειοψηφικά ρεύματα”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος ο οποίος ψήφισε πριν λίγη ώρα.

Τόνισε ακόμη ότι πρόκειται “για ένα αποφασιστικό βήμα για την αναζωογόνηση του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας, του προοδευτικού κέντρου και της ανανεωτικής αριστεράς καθώς οι πολίτες συμμετέχοντας στη διαδικασία γίνονται συνιδρυτές της νέας προοδευτικής παράταξης”.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος επισήμανε ότι αυτή η ευκαιρία που δημιουργήθηκε απ όλους με πολύ κόπο δεν πρέπει να χαθεί για να προκύψει μια ισχυρή παράταξη που θα ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:22