search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:27
MENU CLOSE

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής – Φουλ αλλαγές από Σκίμπε

12.11.2017 18:28
Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής - Φουλ αλλαγές από Σκίμπε - Media

 

Διαφοροποιημένη κατά τα 6/11 είναι η αποψινή σύνθεση της Εθνικής απέναντι στην Κροατία σε σχέση με το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ. Δείτε τις επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε.

Έξι αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του Ζάγκρεμπ κάνει ο Μίχαελ Σκίμπε για τον αποψινό επαναληπτικό της Ελλάδας απέναντι στην Κροατία.

Στο 4-2-3-1 του Γερμανού κόουτς, κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Καρνέζης. Στα δεξιά της άμυνας επανέρχεται ο Τοροσίδης, στα αριστερά θα παίξει ο Ρέτσος (στον πάγκο ο Τζαβέλλας), ενώ στο κέντρο αυτής θα βρεθούν οι Σωκράτης και Μανωλάς (εξέτισε την τιμωρία του).

Το δίδυμο των αμυντικών μέσων θα αποτελείται από τους Τζιόλη-Ταχτσίδη (ο δεύτερος παίρνει, ουσιαστικά, τη θέση του Σάμαρη), σε ρόλο δεξιού εξτρέμ θα αγωνιστεί ο Ζέκα, στο απέναντι «φτερό» ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (αντί του Σταφυλίδη), ενώ ο Μπακασέτας παίρνει φανέλα βασικού (αντί του Φορτούνη), πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου.

Η σύνθεση της Εθνικής: Καρνέζης, Τοροσίδης, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Ζέκα, Λάζαρος, Μπακασέτας, Μήτρογλου.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:27