search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:44
MENU CLOSE

Κωνσταντινόπουλος: Οι πολίτες που ψήφισαν θέλουν πραγματικές προοδευτικές αλλαγές

12.11.2017 21:03
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Στο ίδιο ψέμα θεατές - Media

 

Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς “ήταν η απάντηση των πολιτών ότι χρειάζεται μια προοδευτική παράταξη στη χώρα” δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”, ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος που είχε αποσύρει την υποψηφιότητά του από την “κούρσα” για την εκλογή ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς για λόγους υγείας, επισήμανε επίσης, ότι, “η προοδευτική παράταξη είμαστε εμείς. Και θέλει (οι πολίτες που ψήφισαν στη διαδικασία) να δώσουμε πραγματικές, προοδευτικές αλλαγές (…). Σήμερα υπάρχει ένα δεδομένο που ξεπερνά τα κόμματα όλα. Το ξεπέρασαν με τη ψήφο τους οι πολίτες”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:43