search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:32
MENU CLOSE

Τρομακτικό τροχαίο στη Χαλκίδα – Χαροπαλεύει 29χρονος μοτοσικλετιστής (Video+Photo)

13.11.2017 08:19
Τρομακτικό τροχαίο στη Χαλκίδα - Χαροπαλεύει 29χρονος μοτοσικλετιστής (Video+Photo) - Media Gallery 4

 

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2017  στη Λεωφόρο Βενιζέλου. Θύμα ήταν  29χρονος μοτοσικλετιστής ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο των Αθηνών

Ο 29χρονος οδηγός της μηχανής κατέβαινε με μεγάλη ταχύτητα την κεντρική Λεωφόρο της Χαλκίδας, όταν ξαφνικά συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη Ζωή Καζάνα, η οποία εκείνη την ώρα πήγε να στρίψει προς την οδό Αρεθούσης.

Από την σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκε σοβαρά ο 29χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, και από εκεί, σε Νοσοκομείο των Αθηνών, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. 

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Πηγή: eviazoom

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:32