search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:00
MENU CLOSE

Κρίσιμη η κατάσταση του 73χρονου που αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο (Σκληρές φωτο)

13.11.2017 08:19
Κρίσιμη η κατάσταση του 73χρονου που αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο (Σκληρές φωτο) - Media

 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς, ένας 73χρονος από την ευρύτερη περιοχή του Πύργου, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής αυτοπυροβολήθηκε στην εξοχική του κατοικία στο Ποτόκι, ένα μικρό μοτερόσπιτο, λίγα μέτρα μακριά από την έκταση όπου έχουν εναποτεθεί τα δέματα απορριμμάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο 73χρονος βρέθηκε γύρω στις 2μ.μ. από αστυνομικούς του ΑΤ Πύργου και της Ασφάλειας Πύργου, βαριά τραυματισμένος στο πρόσωπο, πιθανότατα από αυτοπυροβολισμό με δίκαννη καραμπίνα τύπου «Μπαϊκάλ» (έχει ήδη κατασχεθεί), καθισμένος σε καρέκλα μπροστά από το κρεβάτι του.

Λίγο αργότερα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον διεκόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, ενώ αργά το βράδυ διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας στον χώρο και εικάζεται ότι πρόκειται για απόπειρα αυτοχειρίας, για άγνωστους προς το παρόν λόγους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43