search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:36
MENU CLOSE

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το απίστευτο περιστατικό που τον ανάγκασε να χάσει 18 κιλά! (Video)

13.11.2017 11:18
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το απίστευτο περιστατικό που τον ανάγκασε να χάσει 18 κιλά! (Video) - Media

 

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στο Πρωινό για τη σύζυγό του Έφη Μουρίκη, τα οικονομικά του, αλλά και το περιστατικό που τον ανάγκασε να χάσει αρκετά κιλά!

Ο Βλαδίμηρος αρχικά ανέφερε: «Μισώ τις δουλειές του σπιτιού, η γυναίκα μου με έχει απειλήσει ότι θα μου πετάξει τα ρούχα στο δρόμο… γιατί όπως κάθε σωστός άντρας έχω κάνει τις καρέκλες κρεμάστρες»! Και πρόσθεσε: «Έχω κερδίσει πάρα πολλά αλλά και έχω χάσει πάρα πολλά χωρίς όμως να με νοιάζει… Όταν έχασα, χρωστούσα και ακόμα χρωστάω σε τράπεζες… Έχω πουλήσει σπίτια για να πληρωθούν άνθρωποι που δούλευαν μαζί μου, χωρίς ψυχικό κόστος…και τώρα δεν έχω τίποτα είμαι στο νοίκι»! 

Όσο για την απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή του, μιας και έχει χάσει 18 κιλά, ανέφερε: «Πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και μου κόπηκε η ανάσα, έτσι αποφάσισα να αδυνατίσω και ακολουθώ το πρόγραμμα του διατροφολόγου μου»!

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43