search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:43
MENU CLOSE

Μπαμπάς στα 62 του ο πιο αγαπημένος γκαφατζής ηθοποιός (Photo)

13.11.2017 14:03
Μπαμπάς στα 62 του ο πιο αγαπημένος γκαφατζής ηθοποιός (Photo) - Media
 
Έχει γίνει γνώστος από το ρόλο ενός ανθρώπου που, λόγω της αδεξιότητάς του και της τάσης του για γκάφες, μπορεί να προκαλέσει απόλυτη καταστροφή, παρότι ο ίδιος έχει δώσει μάχη με την κατάθλιψη και, κάθε άλλο παρά αστεία ήταν η ζωή του.
Ωστόσο, στα 62 του ετοιμάζεται να γευτεί ξανά την ευτυχία του να γίνεσαι πατέρας, καθώς η 33χρονη σύντροφός του κυοφορεί τον «καρπό» του έρωτά τους! Ο λόγος για τον Βρετανό ηθοποιό Rowan Atkinson, γνωστό σε όλους μας ως «Mr.Bean», ο οποίος περιμένει το πρώτο του παιδί με την ηθοποιό Lousie Ford, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Mirror».
Ο δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Rowan Atkinson διέλυσε μετά από 25 χρόνια τον γάμο του με τη μακιγιέζ Sunetra Sastry για τα «μάτια» της Ford. Ο Rowan Atkinson έχει αποκτήσει δύο παιδιά από την πρώτη του σύζυγο, τον 23χρονο Μπεν και την 21χρονη Λίλι.
 
(πληροφορίες: enikos.gr/Daily Mirror)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:43