search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:15
MENU CLOSE

Κύπρος: Έρευνα κατά αξιωματικού για ξυλοδαρμό εθνοφρουρού

13.11.2017 20:52
Κύπρος: Αισθητή σε πολλές περιοχές της χώρας φαίνεται να έγινε η έκρηξη στη Βηρυτό - Media

 

Οδηγίες να τεθεί αμέσως σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, σε βάρος του οποίου διεξάγεται έρευνα για τον ξυλοδαρμό εθνοφρουρού, έδωσε από τις Βρυξέλλες ο υπουργός ‘Αμυνας, Χριστόφορος Φωκαΐδης.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι ο υπουργός έδωσε οδηγίες, η έρευνα να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν, και όχι αργότερα από την Πέμπτη το πρωί.

Εάν η έρευνα καταδείξει ευθύνες, αυτές θα αποδοθούν αμέσως και θα εξαντληθεί η αυστηρότητα, που προβλέπουν οι κανονισμοί για να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία – προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο εθνοφρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε στρατόπεδο της Λεμεσού, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από το διοικητή του, όταν πήγε να του ζητήσει διευκρινίσεις, γιατί απέρριψε το αίτημά του για άδεια απουσίας στο εξωτερικό. Ο εθνοφρουρός έτυχε περίθαλψης στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού.

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:15