search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:19
MENU CLOSE

Κομισιόν: Γενικά αποδεκτό το μέρισμα, συνεχίζονται οι συζητήσεις

13.11.2017 21:18
Κομισιόν: Γενικά αποδεκτό το μέρισμα, συνεχίζονται οι συζητήσεις - Media

 

Εκπρόσωπος  Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας αναφορικά με τις πρωθυπουργικές ανακοινώσεις για το μέρισμα  του 2017 “εμείς (οι θεσμοί) συζητήσαμε τις ιδέες αυτές με τις ελληνικές αρχές. Οι σημερινές ανακοινώσεις φαίνονται σε γενικές γραμμές ότι είναι σύμφωνες με αυτές τις συζητήσεις, οι οποίες δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Οι ανακοινώσεις αυτές θα πρέπει να μελετηθούν και να ολοκληρωθεί η συζήτηση με τις αρχές της Ελλάδας”.

Πηγές της Επιτροπής εξηγούσαν ότι η ανακοίνωση έγινε λίγο πιο γρήγορα από ό,τι προβλεπόταν, αλλά τελικά το περιεχόμενο της φαίνεται να είναι γενικά αποδεκτό. Πρόσθεταν ότι η συζήτηση με τους θεσμούς συνεχίζεται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Άλλες πηγές επισήμαιναν ότι οι ανακοινώσεις κινούνται εντός τους πλαισίου που έχει συζητηθεί.

Πηγή: Capital

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18