search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:28
MENU CLOSE

Ο χορός της Τζολί με την -ελληνικής καταγωγής- 89χρονη σκηνοθέτιδα που θα μείνει στην ιστορία (Video)

14.11.2017 09:34
Είναι η Angelina Jolie ερωτευμένη με γνωστή ηθοποιό; - Media

 

Στα Governors Awards παρευρέθη η Αντζελίνα Τζολί όπου βράβευσε τη διάσημη – ελληνικής καταγωγής- σκηνοθέτιδα, Ανιές Βαρντά για την πλούσια προσφορά της στον κινηματογράφο.

Όταν, μάλιστα, η 89χρονη ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να παραλάβει το τιμητικό Οσκαρ της για το σύνολο του έργου της, έπιασε από το χέρι την Αντζελίνα και την παρέσυρε σε έναν «χορό ευτυχίας» όπως τον χαρακτήρισε η ίδια.

Ο χορός αυτός αποτέλεσε και την κορυφαία στιγμή της βραδιάς που, μάλιστα, σχολιάστηκε έντονα από τον Διεθνή Τύπο ως αξέχαστη και ως μια στιγμή που πρόκειται να μείνει στην ιστορία.

Η Ανιές Βαρτνά είναι πρωτοπόρος του γαλλικού κινηματογραφικού κινήματος New Wave και έχει λάβει ήδη ένα τιμητικό Σεζάρ το 2001 και έναν τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, στις Κάννες, το 2015.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:24