search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:08
MENU CLOSE

Ο ΗΡΩΝ συμμετέχει στην Έκθεση Supply Chain and Logistics 2017 με δικό του εντυπωσιακό περίπτερο

14.11.2017 12:19
Ο ΗΡΩΝ συμμετέχει στην Έκθεση Supply Chain and Logistics 2017 με δικό του εντυπωσιακό περίπτερο  - Media

Για δέκατη χρονιά, η εταιρία o.mind Creatives και  το περιοδικό Supply Chain & Logistics διοργάνωσαν την Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017» (Supply Chain and Logistics 2017) στο Metropolitan Expo, στις 4-5-6 Νοεμβρίου. Στην έκθεση έλαβαν χώρα συνεδριακά events για τις τελευταίες εξελίξεις σε όλους τους κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας με κύριο μήνυμα την επέκταση των ελληνικών logistics σε ξένες αγορές. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η έκθεση διοργανώθηκε με επιτυχία προσελκύοντας επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους της Βιομηχανίας, της Βιοτεχνίας και των Εμπορευματικών Μεταφορών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

O ΗΡΩΝ συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση με δικό του εντυπωσιακό περίπτερο, μοντέρνου σχεδιασμού. Εκεί εκπρόσωποι του ομίλου ήρθαν σε επαφή τόσο με υπάρχοντες πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας, όσο και με δυνητικούς πελάτες τους οποίους ενημέρωσαν για τα προσφερόμενα προγράμματα προς ιδιώτες, επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Ο ΗΡΩΝ, ο πρώτος ιδιώτης παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας που λειτούργησε στην Ελλάδα είναι από το 2012 και μετά, ο ιδιώτης προμηθευτής με τους περισσότερους πελάτες μέσης τάσης, εκπροσωπώντας πλέον περισσότερες από 890 βιομηχανίες και επιχειρήσεις. Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να λείπει από το κορυφαίο αυτό γεγονός της ελληνικής βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:08