search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Δυσοίωνες προβλέψεις για το 2018 από το μέντιουμ που «είδε» την εκλογή Τραμπ και το Brexit

14.11.2017 16:49
Δυσοίωνες προβλέψεις για το 2018 από το μέντιουμ που «είδε» την εκλογή Τραμπ και το Brexit - Media

 

Ο Κρεγκ Χάμιλτον Πάρκερ έγινε παγκόσμια γνωστός όταν, επικαλούμενος την ιδιότητα του μέντιουμ προέβλεψε με ιδιαίτερη ακρίβεια μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα των τελευταίων χρόνων, όπως την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ και την υπερψήφιση του Brexit στο δημοψήφισμα του 2016.

O Βρετανός που ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον, παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες μια σειρά προβλέψεών του για το 2018, και οι περισσότερες είναι μάλλον δυσοίωνες, καθώς ο Χάμιλτον Πάρκερ εκτιμά ότι μέσα στο επόμενο έτος θα εκραγεί ένα ηφαίστειο κοντά στη Νάπολη (προφανώς ο Βεζούβιος) και θα αποκολληθεί τεράστιο κομμάτι πάγου από την Ανταρκτική.

Επίσης, θεωρεί ότι ο Τραμπ θα γλυτώσει οριακά από μια κίνηση αποπομπής του, θα παρατηρηθεί αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων και ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο θα βυθιστεί, ενώ για την Ε.Ε. προβλέπει ότι θα μπει σε μια περίοδο έντονης πολιτική αναταραχής.

Στα θετικά, πάντως, των προβλέψεών του, ο Χάμιλτον Πάρκερ θεωρεί ότι το τέλος του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι κοντά και ότι θα ανατραπεί από τους ίδιους του πολίτες της Βόρειας Κορέας, μετά από κρίσιμο χτύπημα των ΗΠΑ σε σημαντική εμπορική οδό.

Μένει να δούμε αν και πόσο θα δικαιωθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45